ONZE TOEWIJDING

Bij CSM Bakery Solutions gaat leiderschap veel verder dan onze dagelijkse toewijding bij het helpen van onze klanten om hun bedrijf te laten groeien. Het gaat ook om het omarmen van onze collectieve verantwoordelijkheid om een positieve impact te creëren, met onze werknemers, in onze gemeenschappen, in de industrie en over de hele wereld. Ofwel, om een duurzame onderneming te zijn.

Wij streven naar succes door een gedeelde waarde te creëren voor klanten, collega's, investeerders, de gemeenschappen en de omgeving waarin wij werken en leven. Om dit doel te bereiken, integreren wij principes van verantwoordelijk werk in ieder onderdeel van ons bedrijf:

Omgeving – wij beheren ons water- en energieverbruik en afvalstromen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en onze Co2-uitstoot te verlagen.

Mensen – wij willen een transparante en samenwerkende cultuur creëren die collega's in staat stelt om te slagen; we zorgen voor veilige werkomgevingen, concurrerende compensatie en gezondheids- en welzijnsvoordelen, daarnaast ook training, educatie en mogelijkheden voor ontwikkeling.

Producten – wij bestaan om onze klanten te helpen bij het verkopen van heerlijke ingrediënten en gebakken producten. Onze mate van kwaliteit bestaat uit eisen voor verantwoordelijke inkoop, productie en distributie. Daarnaast streven we naar transparantie over de oorsprong en samenstelling van onze producten.

Gemeenschappen – we werken samen met onze leveranciers, klanten en collega's om aan de gemeenschappen waarin we werken en leven bij te dragen.

Bestuur – wij streven ernaar om altijd met integriteit, respect en transparantie te werken.

Deze duurzaamheidsprincipes vormen het kader waarbinnen wij onze toewijding naleven om een duurzaam bedrijf te worden. Dit zijn de taken die wij op ons hebben genomen om aan deze principes te voldoen:

Het investeren in onze grondstoffen in projecten die materiële problemen aanpakken en voor meerdere belanghebbenden netto voordelen bieden.

Het verminderen van de impact op het milieu door onze keten van waardes.

Verantwoordelijk inkopen doen, door middel van onze Leveranciers Gedragscode bepalen we de duurzaamheid van leveranciers en maken wij inkoopbeslissingen.

Met collega's omgaan op de werkvloer, met veilige werkomstandigheden, respectvolle behandeling, teamwork, trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden en transparante communicatie.

Onze gemeenschappen ondersteunen, zowel door banen te creëren als door onze collega's aan te moedigen om deel te nemen aan activiteiten.

Onze prestaties communiceren met stakeholders, op regelmatige en transparante wijze.